Voor marketeers, designers en uitgevers

WP­Magazines

WPMagazines is een professionele publishing tool, gebaseerd op WordPress. Met WPMagazines maak je zonder moeite sterke online publicaties die je merk en doelgroep met elkaar verbinden.

Met WPMagazines maak je externe communicatiemiddelen, zoals jaarverslagen, handleidingen en brochures, maar ook interne nieuwsbrieven of magazines.

Over WP-Magazines - Lachende dame

Voordelen

WPMagazines combineert marketing, design en publishing. Het voordeel: je digitale magazine is snel online, dus de inhoud is actueel. De artikelen kun je ook los van het magazine onder de aandacht brengen van je doelgroep.

WPMagazines icoon Online tool

Online tool

Meer dan een internetverbinding heb je niet nodig. WPMagazines is een online tool, dus je kunt er overal mee werken. Software installeren? Niet nodig. Je kunt direct aan de slag!

Icoon layout WPMagazines

Eigen layouts

Je hebt volledige vrijheid om eigen layouts te creëren. Zo wordt je publicatie uniek, perfect afgestemd op jouw doelgroep en doelstellingen.

Icoon responsive WPMagazines

Responsive

Hoe ziet je online magazine eruit op een smartphone of tablet? WPMagazines is een responsive platform, dus jouw publicatie is overal goed te lezen. Tip: doe altijd een extra mobiele check.

Icoon plugins WPMagazines

Plugins

WPMagazines maakt gebruik van intelligente en krachtige plugins, zoals Yoast SEO en Gravity Forms.

Icoon fonts WPMagazines

Vrijheid in fonts

Typografie is een belangrijk onderdeel van ontwerp. Kies lettertypes uit Google fonts of Adobe Typekit. Niet wat je wilt? WPMagazines werkt ook met je eigen custom font.

Icoon videograaf WPMagazines

Rijke content

Van parallaxfuncties tot video-achtergronden en van slideshows tot animated gifs: allemaal mogelijk met WPMagazines.

Icoon SEO WPMagazines

SEO

Wordt je online publicatie goed opgepikt door zoekmachines? Dat zie je meteen door de Yoast SEO plugin. Optimaliseren is daardoor heel eenvoudig. Het voordeel: extra bezoekers op organische wijze.

Icoon meten WPMagazines

Meten is weten

Mooie publicatie, maar hoe wordt het gelezen? Met Google Analytics, Google Tag Manager en Piwik meet je alle content stap voor stap. Je weet precies welke artikelen worden gewaardeerd en waar lezers afhaken. Met dit inzicht pas je publicaties aan en verhoog je de relevantie voor je doelgroep.

Icoon interactie WPMagazines

Interactief

Met games, quizzen, poll’s en comments ga je de interactie met 
de lezer aan. Het resultaat: nog meer betrokkenheid.

Icoon WCAG-1 WPMagazines

WCAG

Steeds meer bedrijven moeten en wíllen voldoen aan de richtlijnen voor webtoegankelijkheid, de WCAG-richtlijnen. Samen met onze partner Aally zorgen wij ervoor dat jouw publicatie voor elke doelgroep bereikbaar is.

WPMagazines icoon effecten

Effecten

Maak je content nog opvallender met bijzondere effecten. Binnen WPMagazines hebben we tal van mogelijkheden om van je foto een bewegend beeld te maken. Ontdek en beleef o.a. de opties van Paralax, Ken Burns & fixed image.

Met WPMagazines maak je online publicaties die je merk en doelgroep moeiteloos met elkaar verbinden.

Wat voor publicaties kun je maken?

Icon logo WPMagazines

Jaarverslag met kansen

Is het jaarverslag elk jaar weer een communicatiefeest, of blijft het een saai verplicht nummer? Met WPMagazines maakt jullie jaarverslag het verschil.

Icon WPMagazines geel

Iedereen op de hoogte dankzij WPMagazines

Hou collega’s op de hoogte van bedrijfsnieuws met een intern magazine. Elke maand een ander thema, iedere editie een andere interne redacteur aan, wat zijn jouw ideeën?

Icon WPMagazines roze

Online magazine

Maak verbinding met je klanten met een verrassend online magazine. Actualiteit? Achtergronden? Interviews? Updates? Video’s? Animaties? Polls? Het kan met WPMagazines.

Icon WPMagazines geel

Ultieme brochure

Een uitgebreide, visueel sterke brochure, die je voortdurend kunt aanpassen en verbeteren. Relevante pagina’s deel je eenvoudig met de doelgroep, en op het juiste moment breng je de optimale aanbieding onder de aandacht. Bekijk een brochure template magazine voor inspiratie. 

Icon WPMagazines roze

Online Glossy

Vertaal jouw glossy uit het tijdschriftenschap naar een digitale versie, en als uitgever heb je de regie stevig in handen. Want welk artikel wordt veel gelezen? Welke advertentie raakt het doel? Wat zeggen de oplagecijfers? Met een online glossy weet je (bijna) alles.

Icon logo WPMagazines

Wat ga jij maken?

Heb je al ideeën voor jouw publicatie? Neem gerust contact op als je wil sparren en bekijk onze voorbeelden voor extra inspiratie.

Beginner of gevorderd: dit kun je

Ben jij een professional met kennis van WordPress, dan vind je in WPMagazines alle ruimte in layout en functionaliteiten. Ben je nog niet zo handig, dan kun je toch snel aan de slag met de uitgebreide gratis templates. Bovendien geven we bij elke unlimited licentie een gratis training om gebruikers wegwijs te maken met WPMagazines. Heb je extra hulp nodig, dan schakel je DutchGiraffe in, het bureau achter WPMagazines. Mogelijkheden genoeg!

Voor iedereen toegankelijk

Voldoet je online magazine aan de WCAG-richtlijnen? Die zijn opgesteld om het leven van mensen met een visuele, motorische of cognitieve beperking makkelijker te maken. De richtlijnen zijn verplicht voor websites en applicaties voor de overheid en semi-overheid, maar ook andere bedrijven willen graag aan die richtlijnen voldoen. Samen met onze partner Aally zorgen we ervoor dat jouw publicatie voor elke doelgroep toegankelijk is. Wil je weten hoe jouw online magazine werkt voor mensen met een beperking? We doen een gratis quickscan van twee pagina’s om een indruk te geven. Wil je meer weten, dan bieden we een uitgebreide scan voor een compleet beeld van noodzakelijke aanpassingen.

Bij afname van een licentie geven we graag een gratis training om je wegwijs te maken met WPMagazines.

Overtuigd?

Check welke licentie het beste bij jouw doelstellingen past en ga direct aan de slag!