WPMagazines afbeelding Word partner

Samen groeien en elkaar inspireren

WPMagazines is het canvas, jij bent de schilder. Wil je spraakmakende online publicaties voor opdrachtgevers en klanten realiseren? Wij zijn je partner.

Verbinden en verbeteren

WPMagazines is het professionele platform voor online magazines. We bieden ongekende vrijheid in design, en dat willen we graag laten zien.

De creativiteit komt van jullie, de techniek komt van ons. Met de bestaande templates of custom solutions creer je alles wat je voor ogen hebt.

Als partner van WPMagazines heb je een podium voor je digitale publicaties. Als professional met een heldere kijk op online magazines word je goed gevonden door opdrachtgevers. Je laat zien wat de mogelijkheden zijn en waar opdrachtgevers terecht kunnen voor design en realisatie.

Voordelen als partner

Op basis van jouw content, doelstellingen en verdere wensen stippelen we samen de beste route voor jouw project uit. We verdelen ons project in fases, gebaseerd op jarenlange ervaring met het ontwikkelen van digitale magazines.

Nummer 1

Genereer new business

Ontdek nieuwe markten en grijp nieuwe kansen. Met jouw creativiteit en onze ervaring en expertise, zien we alleen maar voordelen.

Afbeelding word partner
Nummer 2

Verhoog je ROI

Vergroot je kennis, zodat je efficiëntie verbetert. Je ontwikkelt in een handomdraai sterke ontwerpen voor jouw klanten. Met WPMagazines in je pakket is je salesproces optimaal.

Afbeelding word partner
Nummer 3

Betrouwbaar business model

Bouw lange-termijnrelaties op met je klanten dankzij WPMagazines. Online publicaties zorgen voor een stabiele stroom aan inkomsten.   

Training & coaching

Meer leren? Als partner van WPMagazines zit je vooraan als er nieuwe mogelijkheden worden ontwikkeld. En wil je verder de diepte in met online publishing, dan zit je goed bij WPMagazines. Met de online meetinstrumenten ontwikkel je razendsnel kennis over wat werkt (en wat niet).

WPMagazines icoon Sales

Sales

Overleg met ons over alle mogelijkheden als partner van WPMagazines. Hoe ga jij jouw klanten verrassen?

WPMagazines icoon Design

Design

Het design van elke online publicatie past bij de huisstijl dankzij een uitgebreide template-bibliotheek en maatwerk.

WPMagazines icoon Realisatie

Realisatie

Onze ervaring in het ontwikkelen van online publicaties helpt jou snel tot een verbluffend resultaat te komen.

Icon logo WPMagazines

Word jij onze nieuwe partner?

Maak een afspraak voor een kop koffie in Den Haag of een online meeting.

Liever beginnen met één licentie?

Test WPMagazines uit met één licentie. Een jaarverslag, een online magazine, probeer het uit.