Header afbeelding online glossy

Studentenkorting

WPMagazines komt met studentenkorting van 50% op de Unlimited jaar licentie.

Voor wie / wat is deze studentenkorting?

Studenten- & studieverenigingen die gebruik willen maken van het professionele online publicatie platform WPMagazines voor al hun publicaties.

Waarom een speciale studenten­korting?

Studeren is nu eenmaal investeren en daar weten we alles van. En gelukkig ook hoe fijn het is om daarin ondersteund te worden.  

Studenten zijn de aankomende professionals en WPMagazines draagt graag bij aan het verbeteren van de communicatie onderling maar ook naar hun toekomstige arbeidsmarkt. 

Onder het motto verbinden en verbeteren willen we graag inzicht in het leesgedrag vertalen naar advies om de volgende publicatie nog beter te maken en een groter bereik te geven.

 

Hoe gaan we dat doen?

Middels tools zoals Google Analytics, Piwik en Hotjar kunnen we het gedrag van de lezer volgen. Daarmee kunnen we dus ook goed zien waarom de ene publicatie beter scoort dan de andere en kun je evt content, volgorde of call to actions wijzigen om te verbeteren.

Voorwaarden

Aan deze korting hangt er wel een simpele voorwaarde, namelijk een bronvermelding met hyperlink naar onze publicatieplatform WPMagazines en DutchGiraffe | Digital Creatives in de colofon.

Icoon interactie WPMagazines

Interactie

Een online magazine met een poll, met een directe link naar webshops of social media, een interactieve puzzel… het kan allemaal met WPMagazines.

Icoon meten WPMagazines

In beweging

Wil je bewegend beeld integreren in het magazine? Geen probleem. Levendige interviews hoef je niet alleen te lezen, je kunt ze ook horen. Videoclips en animaties illustreren een rubriek. Alle ruimte voor creativiteit!

WPMagazines icoon duurzaam

Duurzaam

Een magazine drukken, in dikke stapels transporteren en dan laten verspreiden: hoe duurzaam is dat? Een online magazine heeft een lage impact op het milieu. Bovendien: of je er nu 10.000 verstuurt, of 50.000 – dat maakt qua kosten en milieu-impact niet uit.

Expert in online magazines

WPMagazines ontwikkelt al jaren online magazines voor verschillende klanten, elk met een totaal eigen look & feel.

 • Online magazine

  Informatie brochure bestuursjaar

  Het wordt vaak gezegd: de studententijd is de mooiste tijd van je leven. Deze mooiste tijd van je leven bestaat niet uit alléén maar studeren.

 • Online magazine

  SPUI Alumni magazine

  Het was het afgelopen jaar tijd om eens goed naar SPUI magazine te kijken. Voor de SPUI van december 2020 was zo’n 10.000 kilo papier nodig, dat naar 114.000 adressen in 56 landen werd verzonden.

 • Online magazine

  De Juncto magazine

  De Juncto is het online magazine van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. De Juridische Studenten Vereniging te Utrecht brengt viermaal per jaar het online magazine de Juncto uit.

  Iedereen kan werken met WPMagazines

  Werken met WPMagazines is geschikt voor iedereen, of je nou een professional met kennis van WordPress bent, of niet. Bij een licentie geven we je een training om je wegwijs te maken en de belangrijkste tips & tricks met je te delen.

  Logo WPMagazines - blauw
  Samen sterk

  Je kunt – op basis van onze templates – een ontwerp aanleveren, waarna wij de templates voor je bouwen in ons platform WPMagazines.

  Deze templates gebruik je onbeperkt voor je eerste én alle volgende publicaties.

  Logo WPMagazines - roze
  Zelf aan de slag

  Wil je zelf met het ontwerp en de bouw aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Met behulp van de gratis templates in onze templatebibliotheek ben je snel op weg

  Logo WPMagazines - geel
  Geen tijd of skills om het zelf te doen?
  Richt jij je volledig op de inhoud, en besteed het vormgeven en bouwen van je jaarverslag volledig uit aan Dutch Giraffe Digital Creatives. We starten samen, waarna wij – op basis van een deel van de content – aan de slag gaan met een concept. Na jullie akkoord vertalen we dat naar de verschillende pagina’s van het jaarverslag, en die bouwen we op in WPMagazines. Na onze kosteloze training zet je zelf de puntjes op de i.

  Ook aan de slag met onze studentenkorting?

  Neem contact op met Willy Mooren