DutchGiraffe

DutchGiraffe | Digital Creatives is het brein achter WPMagazines. Als digitaal bureau en ontwikkelaar van WPMagazines zijn ze als experts in te schakelen, van het opzetten van je account tot het bouwen van gepersonaliseerde templates. Ze staan voor je klaar om er samen voor te zorgen dat elke pixel raak is!

Kleine of grote klusjes

UX design

Service

Service

Service

Service

Service

Service

Service

DutchGiraffe | Digital Creatives ondersteunt in de kleine klusjes, zoals het opzetten van je account. Tot de grote klusjes zoals het uitstippelen van een complete route. Op basis van jouw content, doelstellingen en wensen kijken ze naar het beste plan. Zo kan DutchGiraffe ondersteunen in het concept en de huisstijl, of de daadwerkelijke bouw van je publicatie, of het meten en optimaliseren van de resultaten. Hoe dan ook ondersteunt DutchGiraffe precies op de manier die je nodig hebt.

Stel je perfecte projectteam samen

DutchGiraffe is expert in vormgeving en development, maar mochten er meer experts nodig zijn om het project af te ronden, kan DutchGiraffe ook verder helpen. Zo kan DutchGiraffe je voorzien van een flexibele groep experts, passend voor elke fase van je project.

Marketeers

Waar deel je je publicatie, en wanneer? Hoe ga je het publiceren? Hoe scoort je publicatie in de zoekmachines? Wat zeggen de leescijfers over het succes van je publicatie? Marketeers kunnen je helpen inzicht te krijgen in deze vragen.

Copywriters

Enthousiasmeer en spreek je doelgroep aan met de juiste tone of voice en strategisch geschreven teksten. Copywriters helpen om de juiste snaar te raken en zeker te weten dat de compositie van teksten aanspreek en activeert.

Fotografen

Een publicatie valt of staat met passend beeld. Een afbeelding uit een van de talloze beeldbanken is voldoende, maar onderscheid je van de rest door je eigen beelden te schieten. Fotografen kunnen je helpen dit perfecte plaatje neer te zetten. 

Animators

Verras je lezer met kleine animaties, gifjes of explanimations om meer dimensie en beweeglijkheid te geven aan je publicatie. Animators helpen om dit op een smaakvolle en passende manier te doen. 

Een andere expert nodig?

Het brede netwerk van DutchGiraffe kan helpen om de juiste expert te vinden om jouw visie tot leven te laten komen. Ontdek ze op de partner pagina

Kan DutchGiraffe iets voor jou betekenen?

Of je nu een online magazine, jaarverslag, glossy, brochure of nieuwsbrief wilt maken, of je bent benieuwd naar de rol die DutchGiraffe kan spelen in dit proces? Neem dan vooral contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.