Features

De knoop is doorgehakt, je gaat aan de slag met WPMagazines, maar wat is de eerste stap? Gelukkig sta je er niet alleen voor en worden er talloze handvatten aangeboden om de eerste stappen te zetten in het opstellen van een online magazine, jaarverslag, glossy of brochure. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

WPMagazines heeft veel praktische en handige features die het makkelijk maken om verschillende soorten publicaties vorm te geven, niet alleen voor desktop, maar ook voor tablet of mobiel gebruik. WPMagazines is uitgerust met een veelzijdig en uitgebreid assortiment van features die het mogelijk maken om je visie voor jouw digitale publicatie tot leven te brengen. 

What you see is what you get

De editor van WPMagazines ligt dicht bij de WordPress editor en is gebaseerd op Gutenberg. Als je bekend bent met WordPress ga je veel elementen herkennen, maar wel met een twist die het nog sneller, makkelijker en handiger maakt om een publicatie in elkaar te zetten.

Waarom zeggen we ‘what you see is what you get’? Wil je bijvoorbeeld een afbeelding toevoegen, een titel groter maken, of een tekstblok verplaatsen, dit is meteen terug te zien in de live view. Bekijk hoe aanpassingen in design eruit gaan zien op elk scherm en pas het zo constant aan. Binnen mum van tijd heb je zo je visie duidelijk uitgewerkt.

Je huistijl altijd goed

Wat dit nog makkelijker maakt is de mogelijkheid om je global huisstijl settings als default in te stellen. Dit houdt in dat je maar één keer je basis huisstijlelementen hoeft in te stellen, zoals je logo, typografie (Google Fonts, Adobe Fonts of custom fonts), kleuren en navigatiebalk. Zo weet je zeker dat je huisstijl op elke pagina goed tot zijn recht komt! 

Blokken, blokken en nog meer blokken

De meer dan 40 blokken maken het mogelijk om je visie voor elke publicatie realiteit te maken. Waarbij het mogelijk is om bij elk element de stijl en layout aan te passen.

Columns

Headings

Intuitieve cover

Video pop-ups

Mobile mode

Animaties

Timeline

Pagelist

Progress bar

Buttons

Caroussel

Tekstblokken

Blockquote

Progress circle

Advanced image

Pricing box

Total control

De MyAdmin omgeving binnen WPMagazines maakt het mogelijk om al je accounts en publicaties te beheren vanuit één omgeving. Je bent helemaal zelf in control en je kan makkelijk en snel wijzigingen aanbrengen. 

Nieuwe licenties kopen of aanmaken, of je bestaande licentie opzeggen, upgraden of downgraden, dat doe je in de MyAdmin omgeving.

Je rekeningnummer wijzigen, je billing contacten aanpassen of een nieuw adres toevoegen, je kan het allemaal zelf doen in MyAdmin.

In de MyAdmin omgeving kan jij nu zelf op de grote rode knop drukken om je publicatie te lanceren, te publiceren en live te gaan.

Gebruikers toevoegen, machtigingen verlenen of rollen wijzigen. Je past makkelijk je gebruikersoverzicht aan in MyAdmin en weet precies waar je team mee bezig is. 

Probeer WPMagazines
nu gratis zelf!

Maak 3 weken gratis gebruik van WPMagazines en
ervaar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Gratis starten