Online brochure

Als je brochure mee wordt genomen, is het de vraag wat er mee gedaan wordt. De meeste mensen pakken een brochure omdat ze iets specifieks willen weten of informatie willen ontvangen over een bepaalde tak van dienst. Maar, gaan ze in jouw brochure ook vinden wat ze zoeken? En wat doen ze daarna met die informatie?

Met een online brochure van WPMagazines weet je dit wel! We kunnen zelfs verder gaan; met een online brochure kunnen lezers doorklikken naar externe linkjes voor meer informatie, of ze kunnen meteen een afspraak met je maken. Dit soort lead generation vind je alleen online!

Gratis starten

Kort maar krachtig!

Een brochure is kort van aard. Er wordt in een rap tempo veel gezegd over een onderwerp. De kernboodschap is snel duidelijk. Tegelijkertijd blijft het bij een online brochure niet bij die ene boodschap. Er kan naar andere brochures of publicaties gerelateerd en gelinkt worden. Zo is de brochure nog efficiënter.

Waarom zou je voor een
online brochure kiezen?

Toegankelijk voor iedereen

Een inclusief ontworpen brochure is door iedereen te lezen

Zorg dat je online brochure voldoet aan de WCAG-richtlijnen en maak het zo makkelijker voor mensen met een visuele, motorische of cognitieve beperking om het brochure te lezen.

Inzicht in resultaten

Meten is weten

Kunnen lezers uit de brochure halen wat ze nodig hebben? Lezen ze ook alles, of alleen bepaalde gedeeltes? Wat vinden ze wel of niet belangrijk? Met een online brochure weet je dit!

De duurzame keuze

Beperk je druk- en verzendkosten

Een brochure drukken, in dikke stapels transporteren en dan laten verspreiden: hoe duurzaam is dat echt? Een online brochure heeft een lage impact op het milieu. Daarbij maakt het ook niet uit of je 10.000 of 50.000 exemplaren wil verspreiden, het kan allemaal.

Eenmalig maar zeker niet permanent

Altijd nog de kans om een verandering door te voeren

Als een brochure gedrukt is, is er niks meer aan te veranderen. Maar wat als er een modernere afbeelding nodig is, of een nieuwe naam op het lijstje moet komen, of extra toelichting nodig is? Met een online brochure is de content aan te passen en te updaten. Zo is je brochure altijd actueel.

Alles kan online

Wat het doel van je online publicatie ook is, met WPMagazines kun je er hoe dan ook mee aan de slag. Zo kan je nieuw leven blazen in je nieuwsbrief, een speelser jaarverslag neerzetten, al je brochures linken aan elkaar, of je glossy interactief maken. WPMagazines krijgt het voor elkaar. Kijk vooral eens tussen de vele producten, voorbeelden en mogelijkheden van WPMagazines.

Gratis starten

Neem een kijkje bij eerder
gemaakte brochures

Er zijn al vele mensen je voor gegaan in het creëren van een
online magazine. Neem een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is!

Brochure template

De templates kun je gratis gebruiken. Ze worden voor je klaargezet in je account. Je kunt ze dan vullen met eigen content en naar wens aanpassen. “Er kunnen ook op maat gemaakte templates worden toegevoegd. Die templates kun je onbeperkt gebruiken in al je digitale publicaties.

Brochure

Met de aangeboden templates ben je snel op weg. Doe inspiratie op en bekijk snel alle mogelijkheden.

Probeer WPMagazines
nu gratis zelf!

Maak 3 weken gratis gebruik van WPMagazines en
ervaar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Gratis starten

Benieuwd naar andere
type publicaties?

Online publicaties komen in alle vormen en maten. WPMagazines biedt ze aan in de vorm van magazines, jaarverslagen, glossy’s, brochures en interne magazines. 

Magazine

Maak verbinding met je klanten met een verrassend online magazine. Showcase interviews, nieuwtjes, achtergronden, animaties, updates, video’s en meer. Het kan met WPMagazines

Glossy

Vertaal jouw glossy uit het tijdschriftenschap naar een digitale versie, als uitgever heb je de regie stevig in handen. Want welk artikel wordt veel gelezen? Met een online glossy weet je (bijna) alles.

Intern magazine

Hou collega’s op de hoogte van bedrijfsnieuws met een intern magazine. Elke maand een ander thema, iedere editie een andere redacteur.

Jaarverslagen

Is het jaarverslag elk jaar weer een communicatiefeest, of blijft het een saai verplicht nummer? Met WPMagazines maakt jullie jaarverslag het verschil.