Online magazine

Online publicaties komen in alle vormen en maten. WPMagazines biedt ze aan in de vorm van magazines, jaarverslagen, glossy’s, brochures en interne magazines.

Gratis starten

Laat je publicaties tot leven komen!

Een online publicatie lanceren is altijd een goed idee. Online publicaties bieden de mogelijkheid om je doelgroep actief op de hoogte te blijven houden. Zo kun je je lezers informeren en inspireren, een grotere fanbase ontwikkelen en nieuwe klanten binden. 

Waarom zou je voor een
online magazine kiezen?

Inzicht in resultaten

Meten is weten

Door analytics tools, zoals Google analytics, weet je eindelijk hoeveel lezers je magazine heeft bereikt en wat de meest gelezen onderdelen zijn. En die kennis kun je toepassen bij een volgende publicatie!

Maak een connectie

Biedt de ultieme online ervaring aan

Een publicatie met een poll, een comment sectie, een interactieve puzzel, video interviews of audio fragmenten geeft de lezers de kans om het magazine echt te beleven. WPMagazines legt de linkjes die nodig zijn om de cirkel voor je rond te maken

De duurzame keuze

Beperk je druk- en verzendkosten

Een online publicatie heeft een lage impact op het milieu. Geen inkt, papier, transport of afval van toepassing. Daarbij maakt het ook niet uit of je 10.000 of 50.000 exemplaren wil verspreiden, het kan allemaal. Online is de meest sustainable manier van communiceren

Verbeter nog snel dat kleine foutje

Altijd nog de kans om een verandering door te voeren

Als een magazine gedrukt is, is er niks meer aan te veranderen. Met een online publicatie is de content aan te passen en te updaten. Zo is je publicatie altijd actueel. Dit is alleen mogelijk online.

Alles kan online

Wat het doel van je online publicatie ook is, met WPMagazines kun je er hoe dan ook mee aan de slag. Zo kan je nieuw leven blazen in je nieuwsbrief, een speelser jaarverslag neerzetten, al je brochures linken aan elkaar, of je glossy interactief maken. WPMagazines krijgt het voor elkaar. Kijk vooral eens tussen de vele producten, voorbeelden en mogelijkheden van WPMagazines.

Gratis starten

Neem een kijkje bij eerder
gemaakte magazines

Er zijn al vele mensen je voor gegaan in het creëren van een
online magazine. Neem een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is!

Magazine template

De templates kun je gratis gebruiken. Ze worden voor je klaargezet in je account. Je kunt ze dan vullen met eigen content en naar wens aanpassen. Er kunnen ook op maat gemaakte templates worden toegevoegd. Die templates kun je onbeperkt gebruiken in al je digitale publicaties.

Magazine

Met de aangeboden templates ben je snel op weg. Doe inspiratie op en bekijk snel alle mogelijkheden. 

Probeer WPMagazines
nu gratis zelf!

Maak 3 weken gratis gebruik van WPMagazines en
ervaar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Gratis starten

Benieuwd naar andere
type publicaties?

Online publicaties komen in alle vormen en maten. WPMagazines biedt ze aan in de vorm van magazines, jaarverslagen, glossy’s, brochures en interne magazines. 

Jaarverslag

Is het jaarverslag elk jaar weer een communicatiefeest, of blijft het een saai verplicht nummer? Met WPMagazines maakt jullie jaarverslag het verschil.

Brochure

Raakt jouw brochure de juiste snaar en halen lezers eruit wat ze eruit moeten halen? Met een online brochure van WPMagazines weet je dit wel

Glossy

Vertaal jouw glossy uit het tijdschriftenschap naar een digitale versie, als uitgever heb je de regie stevig in handen. Want welk artikel wordt veel gelezen? Met een online glossy weet je (bijna) alles.

Intern magazine

Hou collega’s op de hoogte van bedrijfsnieuws met een intern magazine. Elke maand een ander thema, iedere editie een andere redacteur