Header afbeelding online glossy

Online Glossy

Deadline gehaald, de persen draaien, je magazine is naar de drukker. Binnenkort kunnen je lezers genietend bladeren door jouw prachtige magazine.

Maar stel dat je van je online magazine precies kon weten welk artikel aandachtig wordt gelezen en gedeeld. Welke advertentie wordt bekeken, en welke wordt overgeslagen? Een online glossy magazine biedt dezelfde beleving als een papieren magazine, maar de voordelen voor jou als uitgever zijn groot.

Verdeel de kosten

Het belangrijkste aan je magazine is de content: foto’s, artikelen, opmaak. Een groot deel van de kosten gaat zitten in printen en distributie. Dat kan anders: leg de focus waar die hoort. Onderscheidende inhoud, in een aansprekende verpakking. Met een online magazine verbeter je de ROI van je content.

Meten is weten

Welk artikel trekt alle aandacht? Welke rubriek wordt doorgestuurd? Welke pagina’s zijn populair? Met een online magazine meet je precies wat je lezers doen. Die informatie zorgt voor optimale inhoud. En de adverteerders zijn blij, zij weten precies wat het effect is van hun campagne.

Icoon interactie WPMagazines

Interactie

Een glossy met een poll, met een directe link naar webshops of social media, een interactieve puzzel… het kan allemaal met WPMagazines.

Icoon meten WPMagazines

In beweging

Wil je bewegend beeld integreren in de glossy? Geen probleem. Levendige interviews hoef je niet alleen te lezen, je kunt ze ook horen. Videoclips en animaties illustreren een rubriek. Alle ruimte voor creativiteit!

WPMagazines icoon duurzaam

Duurzaam

Een glossy drukken, in dikke stapels transporteren en dan laten verspreiden: hoe duurzaam is dat? Een online magazine heeft een lage impact op het milieu. Bovendien: of je er nu 10.000 verstuurt, of 50.000 – dat maakt qua kosten en milieu-impact niet uit.

Expert in online magazines

WPMagazines ontwikkelt al jaren online magazines voor verschillende klanten, elk met een totaal eigen look & feel.

 • Online glossy

  KLM Flying Dutchman

  Het wereldberoemde glossy tijdschrift is veranderd in een superstrak vormgegeven digitaal magazine, om de doelgroep te inspireren over de volgende reisbestemming. Dat werkt!

 • Online glossy

  FastCompany

  FastCompany heeft middels deze glossy de content op een mooie manier naar buiten kunnen brengen. Er volgden verschillende edities.   

 • Online glossy

  Arseus Dental Nederland

  Het (print) magazine van Arseus Dental is doorontwikkeld in de vorm van een online glossy. Time to shine! 

  Iedereen kan werken met WPMagazines

  Werken met WPMagazines is geschikt voor iedereen, of je nou een professional met kennis van WordPress bent, of niet. Bij een licentie geven we je een training om je wegwijs te maken en de belangrijkste tips & tricks met je te delen.

  Logo WPMagazines - blauw
  Samen sterk

  Je kunt – op basis van onze templates – een ontwerp aanleveren, waarna wij de templates voor je bouwen in ons platform WPMagazines.

  Deze templates gebruik je onbeperkt voor je eerste én alle volgende publicaties.

  Logo WPMagazines - roze
  Zelf aan de slag

  Wil je zelf met het ontwerp en de bouw aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Met behulp van de gratis templates in onze templatebibliotheek ben je snel op weg

  Logo WPMagazines - geel
  Geen tijd of skills om het zelf te doen?
  Richt jij je volledig op de inhoud, en besteed het vormgeven en bouwen van je jaarverslag volledig uit aan Dutch Giraffe Digital Creatives. We starten samen, waarna wij – op basis van een deel van de content – aan de slag gaan met een concept. Na jullie akkoord vertalen we dat naar de verschillende pagina’s van het jaarverslag, en die bouwen we op in WPMagazines. Na onze kosteloze training zet je zelf de puntjes op de i.

  Wil je jouw glossy magazine naar een hoger niveau tillen?

  Neem contact op met Willy Mooren