Online glossy

De deadline is gehaald, de persen draaien en binnenkort ligt je glossy op de deurmat van je klanten, maar wat er daarna met je magazine gebeurt is een raadsel. Met WPMagazines weet je precies wat er met jouw online glossy wordt gedaan.

Gratis starten

Vertaal jouw glossy van print naar online!

Maar stel dat je van je online glossy precies kan weten welk artikel aandachtig wordt gelezen, welke column de publieksfavoriet is, welk artikel vaak wordt gedeeld, en welke advertenties bekeken en welke overgeslagen worden. Een online glossy magazine biedt dezelfde beleving als een papieren magazine, maar de voordelen voor jou als uitgever zijn des te groter.

Waarom zou je voor een
online glossy kiezen?

Interactief

Ga het gesprek aan met je lezers

Een glossy met een directe link naar een webshop, een verwijzing naar social media of een interactieve puzzel geeft de lezers de kans om het magazine echt te beleven. WPMagazines legt de linkjes die nodig zijn om de cirkel voor je rond te maken.  

In beweging

Creëer een ervaring die alleen online mogelijk is

Wil je bewegend beeld, audiofragmenten, videoclips of animaties integreren in je glossy? Geen probleem! Maak je artikelen, interviews, rubrieken en columns levendig. Er is genoeg ruimte voor creativiteit. 

De duurzame keuze

Beperk je druk- en verzendkosten

Een glossy drukken, in dikke stapels transporteren en dan laten verspreiden: hoe duurzaam is dat echt? Een online glossy heeft een lage impact op het milieu. Daarbij maakt het ook niet uit of je 10.000 of 50.000 exemplaren wil verspreiden, het kan allemaal.

Verdeel de kosten

Besteed aandacht aan wat echt belangrijk is

Het belangrijkste aan je magazine is natuurlijk de content; foto’s, artikelen en de opmaak moeten zo strak mogelijk zijn. Helaas gaat vaak een groot deel van de kosten in het printen en de distributie zitten. Wij helpen je graag de focus te leggen waar die hoort, op de onderscheidende inhoud verpakt in een aansprekend jasje. Met een online glossy verbeter je dan meteen de ROI van je content. 

Alles kan online

Wat het doel van je online publicatie ook is, met WPMagazines kun je er hoe dan ook mee aan de slag. Zo kan je nieuw leven blazen in je nieuwsbrief, een speelser jaarverslag neerzetten, al je brochures linken aan elkaar, of je glossy interactief maken. WPMagazines krijgt het voor elkaar. Kijk vooral eens tussen de vele producten, voorbeelden en mogelijkheden van WPMagazines.

Gratis starten

Neem een kijkje bij eerder
gemaakte glossy’s

Er zijn al vele mensen je voor gegaan in het creëren van een
online glossy. Neem een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is!

Glossy template

De templates kun je gratis gebruiken. Ze worden voor je klaargezet in je account. Je kunt ze dan vullen met eigen content en naar wens aanpassen. Er kunnen ook op maat gemaakte templates worden toegevoegd. Die templates kun je onbeperkt gebruiken in al je digitale publicaties.

Glossy

Met de aangeboden templates ben je snel op weg. Doe inspiratie op en bekijk snel alle mogelijkheden. 

Probeer WPMagazines
nu gratis zelf!

Maak 3 weken gratis gebruik van WPMagazines en
ervaar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Gratis starten

Benieuwd naar andere
type publicaties?

Online publicaties komen in alle vormen en maten. WPMagazines biedt ze aan in de vorm van magazines, jaarverslagen, glossy’s, brochures en interne magazines. 

Magazine

Maak verbinding met je klanten met een verrassend online magazine. Showcase interviews, nieuwtjes, achtergronden, animaties, updates, video’s en meer. Het kan met WPMagazines.

Jaarverslag

Is het jaarverslag elk jaar weer een communicatiefeest, of blijft het een saai verplicht nummer? Met WPMagazines maakt jullie jaarverslag het verschil.

Brochure

Raakt jouw brochure de juiste snaar en halen lezers eruit wat ze eruit moeten halen? Met een online brochure van WPMagazines weet je dit wel!

Intern magazine

Hou collega’s op de hoogte van bedrijfsnieuws met een intern magazine. Elke maand een ander thema, iedere editie een andere redacteur