Online intern magazine

Een nieuwsbrief uitzenden naar alle medewerkers is een flinke opgave. Nieuwtjes, updates, planningen, het wordt allemaal genoemd. Of je dit nou doet via de mail, een pdf of via het intranet, het is moeilijk te zien of de nieuwsbrief in de smaak valt.

Met online interne magazines van WPMagazines weet je precies wat je medewerkers wel en niet aanspreekt. Je creëert een complete online beleving door middel van video’s, interviews en interactieve elementen. Zo weet je precies wat er leeft binnen je organisatie.

Gratis starten

Blijf op de hoogte

Als organisatie is het cruciaal om te weten wat er speelt binnen de organisatie. Daarom stuur je ook een intern magazine uit, om je medewerkers op de hoogte te houden. Maar hoe blijf jij op de hoogte van je medewerkers? Door de analytics achter WPMagazines weet je precies wat je medewerkers wel of niet interesseert.

Waarom zou je voor een
online intern magazine kiezen?

Interactief

Spreek elkaar ook online

Voeg filmpjes, animaties, effecten en linkjes toe om te laten zien wat er leeft op de werkvloer.

Crossmediaal

In de tijd is online niet meer weg te denken

Blijf niet alleen vast zitten aan dit platform. Connect het met elkaar door te verwijzen naar social media, landingspagina’s, enquêtes, of andere externe links. Verbind zo alles aan elkaar.

Restrictief

Weet zeker dat de juiste mensen je nieuwsbrief lezen

Je nieuwsbrief is natuurlijk alleen bedoeld voor intern gebruik. Zorg dat het dus alleen gelezen wordt door de juiste mensen met een wachtwoord of IP-adres controle. Dit kan alleen online

Ga samen in gesprek

Versterk je band als team

Versterk de verbinding met je team en bevorder de cohesie. Door het gesprek aan te gaan en op de hoogte te blijven van de menselijke kant van de organisatie, versterk je de collegiale band alleen maar.

Alles kan online

Wat het doel van je online publicatie ook is, met WPMagazines kun je er hoe dan ook mee aan de slag. Zo kan je nieuw leven blazen in je nieuwsbrief, een speelser jaarverslag neerzetten, al je brochures linken aan elkaar, of je glossy interactief maken. WPMagazines krijgt het voor elkaar. Kijk vooral eens tussen de vele producten, voorbeelden en mogelijkheden van WPMagazines.

Gratis starten

Neem een kijkje bij eerder
gemaakte interne magazines

Er zijn al vele mensen je voor gegaan in het creëren van een
intern magazine. Neem een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is!

Intern magazine template

De templates kun je gratis gebruiken. Ze worden voor je klaargezet in je account. Je kunt ze dan vullen met eigen content en naar wens aanpassen. Er kunnen ook op maat gemaakte templates worden toegevoegd. Die templates kun je onbeperkt gebruiken in al je digitale publicaties.

Intern magazine

Met de aangeboden templates ben je snel op weg. Doe inspiratie op en bekijk snel alle mogelijkheden. 

Probeer WPMagazines
nu gratis zelf!

Maak 3 weken gratis gebruik van WPMagazines en
ervaar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Gratis starten

Benieuwd naar andere
type publicaties?

Online publicaties komen in alle vormen en maten. WPMagazines biedt ze aan in de vorm van magazines, jaarverslagen, glossy’s, brochures en interne magazines. 

Magazine

Maak verbinding met je klanten met een verrassend online magazine. Showcase interviews, nieuwtjes, achtergronden, animaties, updates, video’s en meer. Het kan met WPMagazines

Glossy

Vertaal jouw glossy uit het tijdschriftenschap naar een digitale versie, als uitgever heb je de regie stevig in handen. Want welk artikel wordt veel gelezen? Met een online glossy weet je (bijna) alles.

Brochure

Raakt jouw brochure de juiste snaar en halen lezers eruit wat ze eruit moeten halen? Met een online brochure van WPMagazines weet je dit wel!

Jaarverslagen

Is het jaarverslag elk jaar weer een communicatiefeest, of blijft het een saai verplicht nummer? Met WPMagazines maakt jullie jaarverslag het verschil.