Online jaarverslag

Is je jaarverslag een stoffig, verplicht nummer met eigenlijk dezelfde routinematige inhoud? Elk jaar laten bedrijven de kans liggen om van het jaarverslag een communicatiefeest te maken. Want het kan anders, mooier, verrassender, frisser en creatiever.

Gratis starten

Geef je online jaarverslag een boost!

Een online jaarverslag van WPMagazines is actueel, interactief en nodigt uit tot lezen. Daarbij biedt WPMagazines meetbare resultaten, dat vind je niet in normale jaarverslagen. Zo maak je er elke keer weer een succesvol jaarverslag van

Waarom zou je voor een
online jaarverslag kiezen?

Vergroot je bereik

Zorg dat niemand informatie misloopt

Iedere pagina in een publicatie heeft een eigen URL, dus je kunt interessante informatie uit het jaarverslag op een relevant moment delen via diverse kanalen, zoals LinkedIn. Op deze manier bereik je niet alleen je medewerkers en bestaande investeerders, maar ook potentiële klanten en andere geïnteresseerden.

Inzicht in resultaten

Meten is weten

Door analytics tools, zoals Google analytics, weet je eindelijk hoeveel lezers je jaarverslag heeft bereikt en wat de meest gelezen onderdelen zijn. En die kennis kun je toepassen bij een volgende publicatie.

De duurzame keuze

Beperk je druk- en verzendkosten

Een jaarverslag drukken, transporteren en verspreiden is niet de meest duurzame optie. Een online jaarverslag heeft bijna geen invloed op het milieu. Het maakt dan ook qua kosten en milieu-impact niet uit hoeveel oplages nodig zijn.

Leuk om naar te kijken

Laat je online jaarverslag leven

Bedrijfsstrategieën, financiële gegevens, cijfers en statistieken: allemaal belangrijk in een jaarverslag. Maar het jaarverslag is ook dé kans om succesverhalen een podium te geven, vooruit te kijken en de kale cijfers te verrijken met interactie en bewegende beelden. Voeg interviews en reportages toe, gebruik aansprekend beeldmateriaal en deel zo je visie als bedrijf aan de wereld. WPMagazines kan je jaarverslag laten leven!

Alles kan online

Wat het doel van je online publicatie ook is, met WPMagazines kun je er hoe dan ook mee aan de slag. Zo kan je nieuw leven blazen in je nieuwsbrief, een speelser jaarverslag neerzetten, al je brochures linken aan elkaar, of je glossy interactief maken. WPMagazines krijgt het voor elkaar. Kijk vooral eens tussen de vele producten, voorbeelden en mogelijkheden van WPMagazines.

Gratis starten

Neem een kijkje bij eerder
gemaakte jaarverslagen

Er zijn al vele mensen je voor gegaan in het creëren van een
online jaarverslag. Neem een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is!

Jaarverslag template

De templates kun je gratis gebruiken. Ze worden voor je klaargezet in je account. Je kunt ze dan vullen met eigen content en naar wens aanpassen. Er kunnen ook op maat gemaakte templates worden toegevoegd. Die templates kun je onbeperkt gebruiken in al je digitale publicaties.

Jaarverslag

Met de aangeboden templates ben je snel op weg. Doe inspiratie op en bekijk snel alle mogelijkheden. 

Probeer WPMagazines
nu gratis zelf!

Maak 3 weken gratis gebruik van WPMagazines en
ervaar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Gratis starten

Benieuwd naar andere
type publicaties?

Online publicaties komen in alle vormen en maten. WPMagazines biedt ze aan in de vorm van magazines, jaarverslagen, glossy’s, brochures en interne magazines. 

Magazine

Maak verbinding met je klanten met een verrassend online magazine. Showcase interviews, nieuwtjes, achtergronden, animaties, updates, video’s en meer. Het kan met WPMagazines.

Glossy

Vertaal jouw glossy uit het tijdschriftenschap naar een digitale versie, als uitgever heb je de regie stevig in handen. Want welk artikel wordt veel gelezen? Met een online glossy weet je (bijna) alles.

Brochure

Raakt jouw brochure de juiste snaar en halen lezers eruit wat ze eruit moeten halen? Met een online brochure van WPMagazines weet je dit wel! 

Intern magazine

Hou collega’s op de hoogte van bedrijfsnieuws met een intern magazine. Elke maand een ander thema, iedere editie een andere redacteur