Geef je online jaarverslag een boost!

Is het jaarverslag stoffig? Een verplicht nummer? Saaie routineklus?

Elk jaar laten bedrijven de kans liggen om van het jaarverslag een communicatiefeest te maken. Het kan anders. Mooier. Verrassender. Frisser. Creatiever.

Een online jaarverslag met WPMagazines is actueel, interactief en nodigt uit tot lezen. Bovendien: de resultaten zijn meetbaar. Dat is een écht succesvol jaarverslag!

Laat je online jaarverslag léven!

Bedrijfsstrategie, financiële gegevens, cijfers en statistieken: allemaal belangrijk in een jaarverslag.

Maar het jaarverslag is ook dé kans om succesverhalen een podium te geven, vooruit te kijken en de kale cijfers te verrijken met interactie en bewegende beelden. Een online jaarverslag leeft!

Desktop versie Leger des Heils online jaarverslag 2020
Mobiele versie Leger des Heils online jaarverslag 2020

Maak het interactief

Voeg interviews en reportages toe, gebruik aansprekend beeldmateriaal en deel de visie van je medewerker én je klant. Geen lange teksten, maar een uitgekiende mix van tekst, beeld, animatie, video en geluid maken jullie online jaarverslag tot een succes.

Icoon marketeers WPMagazines

Vergroot het bereik

Iedere pagina in de publicatie heeft zijn eigen URL, dus je kunt interessante informatie uit het jaarverslag op een relevant moment delen via diverse kanalen als LinkedIn. Op deze manier bereik je niet alleen je medewerkers en bestaande investeerders, maar ook potentiële klanten en andere geïnteresseerden.

Icoon meten WPMagazines

Inzicht in resultaten

Door Google Analytics of een andere analytics tool weet je eindelijk hoeveel lezers je jaarverslag heeft bereikt en wat de meest gelezen onderdelen zijn. En die kennis kun je toepassen op een volgende publicatie, of dat nou volgend jaar is, of volgende maand.

WPMagazines icoon Online tool

Duurzaam

Een jaarverslag drukken, in dikke stapels transporteren en dan laten verspreiden: hoe duurzaam is dat? Een online magazine heeft een lage impact op het milieu. Bovendien: of je er nu 10.000 verstuurt, of 50.000 – dat maakt qua kosten en milieu-impact niet uit.

Expert in online jaarverslagen

DutchGiraffe ontwikkelt al jaren interactieve online jaarverslagen voor verschillende klanten, elk met een totaal eigen look & feel.

 • Online Jaarverslag

  FunX

  De publicatie van radiostation FunX heeft een urban, jong en fris gevoel.

 • Online Jaarverslag

  AT Osborne

  Voor het Duurzaamheidsverslag hebben we een doorvertaling van print naar digitaal gemaakt, waarbij de huisstijl bewaard maar wel wat opgefrist is.

 • Online Jaarverslag

  Leger Des Heils

  2020 was voor iedereen een heftig jaar. In dit online jaarverslag blikt Legers des Heils terug op een bewogen jaar. 

 • Online Jaarverslag

  Bibliotheek Den Haag

  De beleidsvisie 2021-2025 beschrijft hoe de bibliotheek de komende tijd waarde toevoegt aan de stad.

  Iedereen kan werken met WPMagazines

  Werken met WPMagazines is geschikt voor iedereen, of je nou een professional met kennis van WordPress bent, of niet. Bij een licentie geven we je een training om je wegwijs te maken en de belangrijkste tips & tricks met je te delen.

  Logo WPMagazines - blauw
  Samen sterk

  Je kunt – op basis van onze templates – een ontwerp aanleveren, waarna wij de templates voor je bouwen in ons platform WPMagazines.

  Deze templates gebruik je onbeperkt voor je eerste én alle volgende publicaties.

  Logo WPMagazines - roze
  Zelf aan de slag

  Wil je zelf met het ontwerp en de bouw aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Met behulp van de gratis templates in onze templatebibliotheek ben je snel op weg. Of doe inspiratie op in ons template magazine voor online jaarverslagen. 

  Logo WPMagazines - geel
  Geen tijd of skills om het zelf te doen?
  Richt jij je volledig op de inhoud, en besteed het vormgeven en bouwen van je jaarverslag volledig uit aan Dutch Giraffe Digital Creatives. We starten samen, waarna wij – op basis van een deel van de content – aan de slag gaan met een concept. Na jullie akkoord vertalen we dat naar de verschillende pagina’s van het jaarverslag, en die bouwen we op in WPMagazines. Na onze kosteloze training zet je zelf de puntjes op de i.

  Wil je jouw jaarverslag naar een hoger niveau tillen?

  Neem contact op met Willy Mooren