Partners WPMagazines

WPMagazines is het canvas, jij bent de schilder. Zet WPMagazines in op een manier die past bij jou en je opdrachten, om zo de dromen van opdrachtgevers en klanten te realiseren. De creativiteit komt van jullie, de techniek komt van WPMagazines.

Samen groeien en elkaar inspireren

Ben je als digitaal, grafisch, of online bureau geïnteresseerd om aan de slag te gaan met WPMagazines? En wil je de tool ook verkopen en inzetten bij je eigen klanten? Word dan partner! 

Jouw voordelen als partner

WPMagazines toevoegen aan je eigen repertoire of het repertoire van je klanten is meer dan alleen een kans om nieuwe business te genereren.

Vooraan in de rij

Als partner van WPMagazines heb je een podium voor je digitale publicaties. Je krijgt voorrang met alle nieuwe features en updates. Je staat vooraan in de rij en je mag nieuwtjes als eerste ervaren.

Support

Als bureau weet je al hoe de tool werkt, maar mochten er toch vragen of onduidelijkheden naar boven komen bij klanten, sta je met prioriteit in de rij voor hulp. 

Korting

Als een partner met 4 of meer unlimited licenties krijg je 25% korting. Dan is de vierde dus gratis! En dit is helemaal voor jou als bureau, doorberekenen aan de klant is niet nodig.

Verhoog je ROI

Zorgen maken over druk- en transportkosten is niet meer nodig. Je hebt de kans om je tijd, geld en energie te steken in wat echt belangrijk is; het genereren van content voor je magazine. 

Stabiele stroom aan inkomsten

Met een online publicatie heb je duidelijk zicht op de resultaten die je genereert. Je komt dus niet voor verrassingen te staan en je weet meteen hoe succesvol je publicatie is. Zo weet je zeker wat je kan verwachten. 

Bouw lange-termijn relaties

Een online publicatie is de uitgekiende kans om een sterke relatie met je klanten en stakeholders op te bouwen. Je houdt iedereen op de hoogte op een interessante, unieke en interactieve manier. Laat je lezers elke keer weer uitkijken naar een nieuwe editie. 

Onze partners

KLM
Technische Universiteit Delft
Groene Hart Ziekenhuis
Groene Hart Ziekenhuis

Ook partner worden
van WPMagazines?

Maak een afspraak voor een kop koffie in Den Haag of een online meeting.